Planlegging er viktig

– Aller først bør det understrekes betydningen av å planlegge godt og tenke nøye gjennom hva slags belysning man ønsker, og hvilke behov man har i hvert enkelt rom. Belysning, farger og møbler og rommets funksjon henger derfor sammen.

Forskjellige behov

Behovet for lys varierer; i vinterhalvåret er naturligvis lampene viktig, mens det i den lyse årstiden kun vil være et fåtall i bruk. På samme måte ønsker vi mye lys til storrengjøringen, og dempet, intim belysning når vi inviterer gode venner til selskap.

– Trinnløse brytere eller dimmere er derfor en gunstig løsning som gir mulighet til å variere styrken i belysningen. Du kan koble flere lamper til samme krets, og selv om du har et gammelt anlegg er det enkelt å bytte ut gamle brytere med trinnløse.

Downlights

Spotter blir i mange hjem brukt i tillegg taklamper og lampetter, og er ideelle for å skape stemning og variasjon i belysningen. Hele rommet trenger ikke være opplyst på en gang. Stålamper og bordlamper som tilleggsbelysning er å anbefale, for å få godt lys i sofakroken til håndarbeidet eller en god bok.

Belysning på badet

Veldig mange ønsker en tilnærmet spa-opplevelse på badet i hjemmet. For å oppnå dette stopper det ikke etter materialvalg av gulv, vegger og tak; det elektriske anlegget på badet er minst like viktig for å oppnå den eksklusive opplevelsen. Det er mange momenter man skal ta hensyn til, og i samråd med våre fagfolk kan ditt drømmebad bli en realitet.

Leverandører

Vi har en rekke leverandører på lys for å dekke alle behov innenfor boliginstallasjoner.