Vi leverer varmekabler etter dine ønsker og behov. Enten du pusser opp/renoverer eller bygger nytt, har vi varmekabelløsninger til deg.

varmekablerPå illustrasjonsfotoet under kan du se hvordan vi har benyttet flexwatt ved oppussing av en stue. Under kan du lese mer om forskjellige varmeløsninger, ta gjerne kontakt med oss for veiledning til valg av rett varmekabel løsning for deg.

Flexwatt varmefolie er en fantastisk løsning for lavtbyggende varme under parkett, laminat eller tregulv.
Rimelig og bra varme i tørre rom. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Holder seg under parkettleverandørenes krav til 27°C slik at man ikke tørker ut gulvet. Varmefolien legges rett på reflektor isolasjonsplater. Vi anbefaler 6 mm tykkelse for bedre isolasjon og bedre plass til føler for termostat og tilkoblingsklemmer. Platene sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Les mer om Flexwatt.

Devimat, selvklebende varmematter bestående av en tynn 2-leder varmekabel på kun 3-3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Varmemattene leveres med lim på både tape og netting. Kan installeres rett på brennbart underlag og er velegnet til bruk under parkett/laminat, og fliser. Les mer om Devimat.

TKXP/2R toleder varmekabelelementer er ideelle for gulvoppvarming i støpte gulv, både tradisjonelle og lavtbyggende. De kan også benyttes til snøsmelteanlegg, frostsikring av takrenner og nedløpsrør, samt jordoppvarming. Elementene er utstyrt med integrert (skjult) skjøt, og kan monteres på armeringsjern. Fortrinnsvis til langsgående jern. Les mer om TKXP.